Bevestig nu uw meetdienst aanbod

Hieronder vindt u ons aanbod voor het verlengen van uw meetdienst. Wij hebben contact met u gehad over het vervangen van uw energiemeter. Kenter verwisselt deze voor een meter die via het mobiele netwerk communiceert. Door uw meetdienstcontract te verlengen kunt u besparen, kiest u hieronder welk aanbod voor u het beste past. Bovendien krijgt u dan van ons gratis online toegang tot uw meetdata via onze beveiligde applicatie Meetdata.nl.

Door uw meetdienstcontract te verlengen, kunt u nog meer besparen.

Na de verwisseling uw analoge telefoonlijn niet meer noodzakelijk voor de energiemeter. Indien er geen andere apparatuur op deze lijn is aangesloten kunt u deze telefoonlijn opzeggen bij KPN, en zo nog extra kosten besparen op uw telefoonabonnement.

Maak hieronder uw keuze en doorloop de volgende stappen om uw contract te verlengen.

Ja, ik verleng mijn contract voor 10 jaar. Mijn nieuwe maandtarief bedraagt € OMZET_INCL_10Y

Contract verlengen

Ja, ik verleng mijn contract voor 5 jaar. Mijn nieuwe maandtarief bedraagt € OMZET_INCL_5Y

Contract verlengen

Ja, ik verleng mijn contract voor 2 jaar. Mijn nieuwe maandtarief bedraagt € OMZET_INCL_2Y

Contract verlengen